Bir İnceleme Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Yangın vakalarında insanların binaları katkısızlıklı şekilde ayrılma etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı yapıya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Door and Store olarak; yangın bapsı, yangın çıkış bapsı, yangın merdiveni bapsı, ürkü barlı yangın kapısı, müstacel çıkış kapısı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler ilkin tutulmak üzere mergup renkte üretmekteyiz. Yangın bapları şayan fiyatlar ile satın alabilirsiniz. Panik barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca iyi olarak üretilen modellerimizdir. Yangın çabucak telaşa baplarak kapı küşat döneminı kısaltmak ve insanların zahmetsiz tahliye olmalarını esenlar.

Yangın bapsı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın mirlayınca ortaya çıhun dumanın ve koca ısının hariçarı çıkmasını önlemek ciğerin kapının sapa salim kapanması gerekir. Bunu da sağlayıcı yangın bapsı kilididir.

Binada bulunan kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden dışarıya yahut yangın merdivenlerine yetişmesinı sağlayan Yangın Bapsı modelleri kendi içerisinde bir kanatlı, çift kanatlı ve ürkü barlı Yangın Bapları olarak sınıflandırılmaktadır.

Takribî 20 senelik tecrübemizle ve her biri konusunda spesiyalist olan ekibimizle sektörde edindiğimiz prestijli noktanın bilinciyle alıcı memnuniyeti odaklı çalışmalarımızla siz kıymetli iş ortaklarımızın ciddi çözüm Yangın Kapısı Fiyatları kapısı olmaya devam etmekteyiz.

Kanatlar içre normal yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı yürekin koltuk plakaları mevcuttur.

Dolgu kullanılarak kapı berhavaluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler mutavassıtlığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedili durumlarda basit açılacak şekilde Yangın Kapısı inanma kilidi Yangın Çıkış Kapısı ile emniyetli hale getirilmektedir. Yangın Bapsı üretimi dair spesiyalist personelimiz tarafından kaleme alınan bu kırmızda;

Yangın Bapsı Ne İşe Yarar? Yangın Kapısı öncelikle yangın yahut rastgele bir ivedili manzara çabucak insanoğluın binayı güvenle ayrılma etmesini sağlamlar. Antrparantez yapı içinde oluşan tütün ve sıcaklığın dışarıya geçmesine engel evet.

Sertifikasız yangın bapları da müsait maliyetli seçenekler olarak tercih edilebilir. "Bozuk yangın bapsı" ifadesi, sertifikasız yangın kapıları bâtınin kullanılan bir tabirdir ve bu baplar iktisadi bir seçenek sunar.

Lüzumlu bayilerimiz gerekse vasıtasız kabala satış olarak kötüda vaziyet saha illere ihtimam vermekteyiz.

Yangın vakalarında insanların binaları sağlıklı şekilde terk etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı konstrüksiyonya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız sağlam başüstüneğu denli, şık bir görünüm Yangın Kapısı esenlayabilmek sinein kullanılacağı mekana bakarak bile dizayn edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan panik bar sistemi, yangın anında kapı dışardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Yangın bapsı kilidi kapıların en önemli aksesuarlarından biridir. Bapnın otomatik kapanmasının ardından kilit devreye girer ve tütün ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi düzenır. Bu önlem bapnın sıkı darya kapanmasını katkısızlamaktır.

Yangın vakaları birokkalı konstrüksiyonda en pıtrak muhaliflaşılan ve önemli tehlikelere kere harisan afetlerden birisi olarak gösterilebilir. Yangına Dayanıklı Kapı modelleri ile bütün hayat ve çalışma alanlarında güvenliğin sağlanması amaçlanır.

Report this wiki page