En iyi Tarafı Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Yangın kapıları binadaki insanların yangın esnasında dumandan veya ateşten etkilenmeden dışarıya çıkabilmelerini sağlayıcı yangına dayanıklı baplardır.

Çift kanatlı yangın bapları: Bu tip yangın bapları, dü kapı kanadından oluşur ve elan geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı mürtefi direnç gösterirler ve yangının vesair alanlara yayılmasını önlemek bağırsakin mutasavvertır.

This website is using a security service to protect itself from online attacks. The action you just performed triggered the security solution. There are several actions that could trigger this block including submitting a certain word or phrase, a SQL command or malformed data.

Kötü sızdırmaz özelliğe malik olmaları ötürüsı ile yangın simultane insanoğluın yaman zehirlenmelerinden de korunmasını sağlar. Evgin çıkış kapısı ismi ile bile bilindik bu kapılar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde olabildiğince geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile birşunca bünyeda bulundurulması ıztırari hale getirilmiştir.

Yangın bapsı nedir ve ne çalışmae yarar? Yangın bapsı, yangın çıktığında insanoğluın emniyetli bir şekilde tahliye edilmesini yağdırmak muhtevain kullanılan bir bapdır.

Yangın vakaları biryoğun konstrüksiyonda en pıtrak kontralaşılan ve güvenilir tehlikelere uğur açan afetlerden birisi olarak gösterilebilir. Yangına Dayanıklı Kapı modelleri ile bütün ömür ve çalışma alanlarında emniyetliğin katkısızlanması yalnızçlanır.

Paslanmaz çelik yangın kapıları, öteki yangın bapları üzere bina eminği tasarının önemli bir parçasıdır. Yangın sırasında, paslanmaz çelik yangın kapısı, öfkee dayanıklı malzemesi yardımıyla alevlerin başka taksimmlere yayılmasını engelleyerek yangının arama altına düzenınmasına yardımcı mümkün ve insanoğluın binadan güvenli bir şekilde tahliye edilmesini sağlamlayabilir.

Yangın bapları özelliklerinden en önemlisi tabi ki alevlere karşı dirençli olmasıdır. Muayyen bir ısıevet derece dayanıklı Yangın Merdiveni Kapısı olan yangın baplarının insanların dışarıya çıkmasını esenlayana denli dayanması çok önemlidir.

Montaj: Yangın bapsı, esaslı şekilde monte edilmelidir. Bapnın yanlış montajı, yangın simultane etkinliğini azaltır. Yangın kapısının montajı, mütehassıs bir takım aracılığıyla gerçekleştirilmelidir.

Bununla birlikte yangın merdivenlerinin bir yöreının küşade olması ve dumandan sarsılma ihtimalini kaldırılmış etmesi yardımıyla binalarda görülen yangınlarda güç kayıplarının olma ihtimali vahim oranda düşmektedir.

Yangın bapsı kilidi itimat kilidi olarak bilinen ve kapının içeriden hariçya dürüst açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçbeyıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında tamam bir beceri ile yerleştirilmesi, yangın anında kullanımı kolaylaştırır.

Kapı sistemlerinin yangın benzeri facia anlarında hem kaçış hem güvenlik hizmeti sunması onları çok saygınlık hale getirmiştir.

Yangın bapları, yangın esnasında insanların kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Kanatlardan biri mıhlı tutulabilir, ivedi durumda bir pim mekanizması ile çabucak açılması esenlanabilir.

Göksu Kapı tarafından üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine mevla çıkmak, projenize şık boyutlarda ve özelliklerde Yangın Kapıları sebebiyle emniyetli mekanlar oluşmasına katkı temin etmek muhtevain İletişim metnine tıklayarak yahut sol altta Whatsapp butonuna dokunarak kompetan personelimiz ile müdrike mesajlaşabilirsiniz.

Report this wiki page